Pakjira Original Thaise Massage

Reviews

Hierbij een aantal reviews welke door klanten zijn achtergelaten op onze site. Deze reviews zijn een bron van inspiratie voor ons en helpen ons iedere dag een stukje beter te worden.

[testimonials]
[testimonial]

Marieke Bon geverifieerd
26 juni 2016
SUPER!!!!! Mem heeft precies de punten gevonden die mij kwetste, en goed onderhanden genomen!!! Ben zeer, zeer tevreden, heb meteen een vervolg afspraak gemaakt! Wat een super masseuse :)))))

.

[/testimonial]
[testimonial]

[testimonial]

saskia van zanen geverifieerd
13 juni 2016
Was hier al een keer maar alleen voor een been massage, wat zeer goed was maar nu voor een volledige lichaamsmassage. Zeer goede massage, er is goed overleg over hoe hard of zacht. Erg aardig dame die mij gemasseerd heeft, en kom zeker terug voor nog een uitgebreidere behandeling.

.

[/testimonial]
[testimonial]

[testimonial]

Rozanne Boon geverifieerd
5 juni 2016
Erg relaxed, ontspannend en genieten van een heerlijke massage!

.

[/testimonial]
[testimonial]
[testimonial]

Dewi Claassen geverifieerd
7 mei 2016
De beste massage ooit! Ze weten de juiste druk- en/of knelpunten te vinden. Vriendelijke dames. Een echte aanrader!

.

[/testimonial]
[testimonial]
[testimonial]

Nuria Nuria Requesgeverifieerd
3 april 2016
Pakjira Thai heeft alleen maar waanzinnig goede masseuses. Ik tref steeds een ander, maar ze zijn allemaal goed. De sfeer is heel professioneel en het is er heel netjes. Ze masseren stevig, zeker wanneer het nodig is. Maar wanneer je naar buiten loopt voel je je als herboren. Je voelt het bloed door je aderen suizen en je voelt je lichter. Deze salon is een echte aanrader.

[/testimonial]
[testimonial]
[testimonial]

Bezoeker geverifieerd
28 maart 2016
Het was voor mij en mijn man de eerste keer bij Pakjira. We hadden een duo massage afgesproken. Bij binnenkomst viel direct de goede sfeer op. We werden zeer vriendelijk ontvangen en de behandeling was in 1 woord ” GEWELDIG”. We hebben direct gebruik gemaakt om een kaart voor 5 behandelingen te kopen. Dit is echt een van de beste massages welke wij ooit hebben gekregen. Petra @ Michel

[/testimonial]
[testimonial]
[testimonial]

Joice van Casteren geverifieerd
14 maart 2016
Een supermassage gehad van een Bulgaarse dame! Ze voelde perfect de pijnpunten aan en heeft daar extra aandacht aan gegeven. Na afloop een lekker bakkie thee.

[/testimonial]
[testimonial]

Nuria Reques geverifieerd
23 januari 2016
Het is echt een feest om naar Pakjira Thai te gaan. De massages zijn goed en stevig, de meiden zijn heel aardig en de sfeer is goed. Het is er heel netjes. Ik voel me top als ik ben geweest. Echt een aanrader!

[/testimonial]
[testimonial]

Kenan geverifieerd
23 december 2015
Gewoon goed! geen pijn meer in mijn rug! had dit paar dagen prikkende pijn!

[/testimonial]
[testimonial]

Johan geverifieerd
22 november 2015
Tijd geleden aan het eind van de dag kreeg ik last van mijn rug. Dan is de fysio al dicht en de volgende dag zou ik een zware dag hebben. Gebeld met Pakjira of er plek was. Aangekomen op de tafel gaan liggen. Besproken wat er pijn deed en waar ik moeite mee had. Nou, ik heb het geweten. pIjnlijke plekken werden aangeraakt, deden meer pijn, maar na een uur was alle pijn weg. Professioneel werd er gekeken naar de pijn en waar deze zat. Ook werd er verteld wat ze gingen doen en waarom. Wat veroorzaakt de pijn en waarom? Waar een fysio soms meerdere behandelingen nodig heeft, heeft deze salon mij perfect geholpen. Een absolute aanrader. En ook voor een heerlijke relaxmassage kun je hier terecht, niet alleen als je pijnen hebt. Vakkundig geholpen en allervriendelijkst personeel.

[/testimonial]
[testimonial]

jos martinus geverifieerd
22 november 2015
Het is elke keer een genot om hier te mogen komen. Het ziet er altijd schoon uit en iedereen is vriendelijk. Heerlijk warme handdoeken geven je al een tropisch gevoel. Ik kom hier al 3 jaar en elke keer ga ik er weg met een heerlijk gevoel. Je merkt duidelijk dat de eigenaresse en diploma’s heeft en niet zo maar wat doet zoals andere zaken in de buurt. Ook worden de andere masseuses goed bijgeschoold door haar. Het is altijd weer een wonder dat er toch nog weer spieren zijn in mijn lichaam die aandacht nodig hebben. Na de behandeling van 1 uur weer helemaal relaxed naar huis. Meer dan z’n geld waard. Laat je niet verleiden door aanbiedingen in de buurt. Als een salon al 3 jaar bestaat, zegt dat genoeg. Pakjira, You are the best !!!!

[/testimonial]
[testimonial]

Roeland Mastenbroek geverifieerd
18 november 2015
When I visit Pakjira, I had some muscle pain after sporting with my son! I really had a perfect massage and I come back again even without pain!! Clean, friendly, just as I like it! Thanks

[/testimonial]

[testimonial]

Cha Cha Lou geverifieerd
15 november 2015
Pakjira is echt een geweldige massagesalon! Echt de beste massagesalon die ik ben tegengekomen. Ik ben al 4 keer geweest met mijn vriend. We worden altijd verwelkomt met een kop thee. De massages zijn krachtig en effectief, Knopen, blokkades en noem maar op worden hier behandeld. Vandaag was ik zo ontspannen dat ik zelfs in slaap viel op de massagetafel. De eigenaresse heeft zelf haar massage diploma’s echt in Thailand gehaald en dat merk je ook! Het is binnen verder mooi en schoon ingericht, het personeel is uiterst vriendelijk en je voelt je op je gemak. Ik blijf hier zeker vaste klant!

[/testimonial]
[testimonial]

Frans Kester geverifieerd
14 november 2015
Had vanmorgen een afspraak bij Pakjira Thai massage & spa voor een traditionele Thaise massage. Vond het een vriendelijk ontvangst van de dames en vind de salon er mooi, schoon en netjes uitzien. Mijn spieren zaten helemaal vast, maar na een stevige massage kan ik eindelijk weer beter sporten.

[/testimonial]

[testimonial]

Esther Esther Fellendans geverifieerd
11 november 2015
Doordat ik helemaal vast wilde ik zsm een afspraak en dat kon vandaag meteen al. Vriendelijke dame, met veel kracht in haar handen en lijf. Ik ben flink onder handen genomen en ben nu mijn hoofdpijn weer kwijt. Voor herhaling vatbaar!

[/testimonial]
[testimonial]

Bezoeker geverifieerd
10 november 2015
Erg goed! De ontvangst was heel vriendelijk en kreeg een lekker kopje thee na de massage. Mijn spieren zaten behoorlijk vast voor de behandeling maar na de massage voelde ik me soepel en vitaler. Ik kreeg goede tips en oefeningen mee en kom zeker weer terug.

[/testimonial]

[testimonial]

Allan de Bruin geverifieerd
27 september 2015
Ik ben heel tevreden ) Heb gelijk een nieuwe afspraak geboekt ! Wat een genot voor het lichaam! Dat had ik eerder moeten doen!

[/testimonial]
[testimonial]

Ineke Nagtegaal geverifieerd
11 september 2015
Mooie schone salon met aardig en zorgzaam personeel. Jammer dat je de andere gasten zo duidelijk hoort.

[/testimonial]

[testimonial]

Simone Vink geverifieerd
25 augustus 2015
Via een vriend zijn wij hier terechtgekomen en na twee traditionele Thaise behandelingen willen wij niet anders. Klantvriendelijke, vakkundige, enthousiaste masseuses die dankzij hun kennis, spanningen in het lichaam wegnemen. Wij zijn erg blij dat we Pakjira gevonden hebben en we kijken nu al uit naar onze volgende behandeling.

[/testimonial]
[testimonial]

Iris Walenkamp geverifieerd
27 juli 2015
Fantastische massage en wat een opluchting dat die spanning uit mijn spieren is!!

[/testimonial]

[testimonial]

Bezoeker geverifieerd
13 juni 2015
Very friendly, very professional, great massage, great staff! I will definitely come again on my next business trip!!

[/testimonial]
[testimonial]

Sandra Mostard geverifieerd
28 mei 2015
Erg netjes, vriendelijk en een fantastische massage techniek. Een adres om zeker te onthouden????

[/testimonial]

[testimonial]

alice duijn geverifieerd
14 maart 2015
Schoon, rust, goede behandeling, warme olie, verstand van zaken.

[/testimonial]
[testimonial]

Bastiaan Baaij geverifieerd
5 februari 2015
Een unieke plek in t mooie Den Haag. Geweldige vakkennis, zeer veel aandacht voor je welzijn. Mijn tweede keer was dit nu. Kwam brak aan met grote nekklachten en ging herboren zonder klachten de deur uit. Dank jullie wel Pakjira Thai!

[/testimonial]

[testimonial]

Aruna Rao geverifieerd
11 januari 2015
A relaxing experience in a serene atmosphere and friendly and helpful service both in English and Dutch. I had tradional Thai massage, very deep tissue and professionally done!

[/testimonial]
[testimonial]

Vivian Koura geverifieerd
7 december 2014
Heerlijk massage gehad! Combinatie van Thaise massage en oliemassage. Ik zat behoorlijk vast in mijn schouders en nek en na de massage voelde het een stuk soepeler. Ook had ik last van een opgezwollen klier in mijn nek die pijn deed. De masseuse legde uit dat zij de druk van de klier ging halen om de pijn te verminderen. Dat is gelukt want ik heb er geen last meer van gehad. Zeer vriendelijk en kundige masseuse.

[/testimonial]

[testimonial]

Bezoeker geverifieerd
1 december 2014
Fantastische massage. Vriendelijke masseuse. Mooie ruimte, verwarmde massagetafel. Een klein minpuntje, de ruimtes zijn gescheiden door gordijnen.

[/testimonial]
[testimonial]

Linda Groenendijk geverifieerd
6 augustus 2014
Ik had een zeer positieve ervaring bij Pakjira Thai. Een massage waarbij je pijnpunten goed worden aangepakt, doeltreffend dus. Daarbij is de sfeer goed, de ruimte netjes en zijn het prettige mensen. Een absolute aanrader!

[/testimonial]
[/testimonials]