Pakjira Original Thaise Massage

Info & Reserveren

RESERVEREN

Om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn, beschikken wij zowel over een mobiel als een vast reserveringsnummer. Indien je een reservering wilt maken, neem dan contact op via 070 744 8496 of info@pakjirathai.nl .Wij staan je graag te woord om je te informeren en te adviseren om zo de perfecte behandelingen voor je te vinden.

 

OPENINGSTIJDEN

Voor wie een drukke baan en veel verplichtingen heeft, is het niet altijd mogelijk een behandeling te ondergaan binnen de openingstijden. Indien nodig werkt Pakjira thaise massage daarom met flexibele tijden. In overleg kan een behandeling eventueel buiten de reguliere openingstijden worden ingepland.

Ma – Zo 10.00 – 20.30

 

 

AANKOMST & BENODIGDHEDEN
De Spa beschikt over de benodigde handdoeken en verzorgingsproducten. Je hoeft daarom zelfs niets mee te brengen. Indien je later aankomt dan het ingeplande tijdstip, houd er dan rekening mee dat dit van de tijd van de behandeling af kan gaan.

 

GEZONDHEID
Informeer ons over eventuele allergieën, blessures en ziekten zodat de specialisten hier in de voorbereiding en tijdens de behandelingen rekening mee kunnen houden.

 

 

**Contact**

Naam *

Telefoon *

E-mail adres *

Bericht: